Aspero Idrottsgymnasium - Halmstad

Aspero skapar vinnare

Vår vision är att alla kan bli vinnare, socialt, idrottsligt och kunskapsmässigt.

Våra program är Aspero Ekonomi (inriktning ekonomi) och Aspero Samhälle (inriktning beteendevetenskap och samhällsvetenskap).

Alla elever på skolan har idrott som individuellt val.Idrottsprofilen finns i bordtennis, golf, gym/fitness, fotboll, handboll och innebandy och ishockey. Vi  har NIU i bordtennis, golf och handboll.

Skolan har en modern pedagogik och tränar elever till självständighet och ansvarstagande.  Vi arbetar individualiserat med personliga Mac-datorer enligt 1-till-1 och vår lärplattform Fronter. Arbetssättet tränar olika gruppsammansättningar omväxlande med individuellt arbete och Aspero undervisar också om gruppdynamik och ledarskap.

Idrottsligt ligger fokus på individuell teknikträning, god fysik, uthållighet och mental träning.