På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Didaktus Liljeholmen

Hos oss på Didaktus Liljeholmen är personen och människan det viktigaste och vårt mål är att du ska trivas, må bra och klara dina studier. Här ska du få kompetens för en föränderlig omvärld; efter gymnasiet ska du kunna välja mellan att jobba, studera vidare eller kanske driva eget företag. Vi tror att det finns många vägar att nå målen och att du med vår hjälp ska hitta den som är bäst för dig. 

Vi jobbar här för att vi gillar människor och tycker att det är du som gör det till en rolig, spännande och händelserik arbetsplats. Därför är den bästa delen av mitt jobb när jag får träffa dig. Jag sitter alldeles vid ingången och är inte känd för att vara farlig på något sätt. Kom in och berätta vad du tycker, vad du vill och vad du har lyckats med eller vad du behöver hjälp med.

Vi på Didaktus tror att det finns många vägar att nå målen och att du med vår hjälp ska hitta den som är bäst för dig. Därför har vi stöd för dig som kämpar mot godkänt och för dig som vill nå högre betyg. Vi har specialpedagoger, skolsköterska/terapeut, kurator, psykolog, studie- och yrkesvägledare och engagerade lärare som kommer att finns som stöd för dig som vill och behöver.

Vi har framför allt program för dig som vill jobba med människor, för dig som vill göra skillnad i det stora eller i det lilla. Vi vill se dig hitta gnistan som får dig att brinna för att vara du och för att vilja förbättra det du ser omkring dig. Målet är att du ska klara dig själv och kunna få utbildning och jobb i framtiden.

Skolan har en trevlig stämning och det är lätt att vara sig själv hos oss.

Här blir du en av oss utan att behöva vara en i mängden.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Didaktus Liljeholmen.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • BF
  • IMY
  • VO
  • IMV
  • SA