Donnergymnasiet

Donnergymnasiet är en skola för lärande och skapande. Här blir alla sedda och får det stöd de behöver.

Skolans mål är att du som elev ska få en mycket bra utbildning där du inspireras, stärks och uppmuntras längs vägen. På skolan har både elever och lärare mycket att säga till om.

På Donnergymnasiet, som är en skola i ständig utveckling, skall alla elever uppleva att de är mycket viktiga och får de bästa förutsättningarna och verktygen för att kunna bli den bästa versionen av sig själv.

Här kan skicka dina frågor till Donnergymnasiet.

• EK
  • ES