På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Explorius språkresor

Explorius har, sedan 2002, hjälpt mängder av nordiska ungdomar att åka på språkresa och utbytesprogram på high school. Explorius erbjuder ett brett utbud av utbytesprogram i flera olika länder, över hela världen, och vår ambition är att din resa skall bli ett äventyr fullt av ny kunskap, erfarenhet och nya vänskaper.

Vi har fullt fokus på att din upplevelse skall bli något att minnas resten av livet, där personlig service, kvalitet och trygghet är de grundpelare som vår organisation bygger på.

Något som vi är mycket  viktigt för oss är att alla våra utbytesstudenter och deras föräldrar får en personlig kontaktperson på Explorius. En person lyssnar på önskemål och vägleder genom varje steg i ansökningsprocessen samt utbytesåret. Våra utbytesstudenter får även en lokal kontaktperson som bor i värdfamiljens närområde, som kan kontaktas vid behov.

Hör av dig till oss och berätta om dina drömmar, vilket land du vill åka till, den typ av skola du vill gå på. Oavsett om du vill uppleva campuslivet på en internatskola, plugga i en speciell stad eller om du är helt öppen vad gäller geografiskt läge och skolprofil så har Explorius någonting som passar dina önskemål.

Välkommen till Explorius!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Explorius språkresor.