På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Grillska Gymnasiet i Eskilstuna

Grillska Gymnasiet Eskilstuna är Sveriges största UF-skola och har för fjärde året i rad utsetts till Eskilstunas tryggaste gymnasieskola. Du hittar oss i centrala Eskilstuna, nära tåg och bussar.

Här går drygt 650 elever på sex nationella program. Kombinera studier på samhällsvetenskapsprogrammet med crossfit, fotboll eller fördjupningskurs inom sociologi och samhällsengagemang. På el- och energiprogrammet och teknikprogrammet kan du välja e-sport och på hantverksprogrammet frisör kan du välja fördjupning stylist.

Verkliga projekt och aktivt samhällsengagemang

Hos oss får du arbeta i längre sammanhållna pass med verklighetsbaserat lärande och riktiga projekt i samarbete med företag och organisationer. På alla program ingår en kurs i entreprenörskap och alla elever har möjlighet att driva ett UF-företag. Här finns ett aktivt arbete med samhällsengagemang för att ge dig möjlighet att påverka och göra skillnad – för dig själv, för andra och för samhället.

Tro på din egen förmåga och nå dina mål

Vi jobbar för att stärka elevernas tro på sig själva och på sin egen förmåga, bland annat genom motivation och hälsa. Vi har en väl fungerande elevhälsa som finns här för dig varje dag. Tillsammans arbetar vi utifrån skolans värdegrund för att alla ska må bra och nå sina mål.

Grillska Gymnasiet drivs av Stadsmissionens Skolstiftelse och är en friskola utan vinstsyfte. Det betyder att eventuellt överskott går tillbaka till verksamheten.

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Grillska Gymnasiet i Eskilstuna.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • SA
  • HV
  • EK
  • EE
  • ES
  • TE
  • IMV