På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Hvilan i Göteborg

Välkommen till Hvilan Gymnasium Göteborg
 

Från och med hösten 2020 så öppnar Hvilan Gymnasium sin nya skola i Göteborg!

Hvilan Gymnasium är en nystartade gymnasieskola belägen i Pustervik i centrala Göteborg. Skolan i Göteborg är Hvilans fjärde gymnasium (vi bedriver redan gymnasium i Kabbarp, Stockholm och Lund) och på skolan vill vi ge dig som elev den bästa starten på ditt vuxenliv. Vi erbjuder tre högskoleförberedande program med olika programinriktningar inom Samhällsvetenskap, Ekonomi och Naturvetenskap. En lugn och dynamisk kunskapsmiljö med massor av engagemang och en riktigt skön atmosfär, det är Hvilan!

Alla våra skolor drivs av den ideella och icke vinstdrivande organisationen Gröna näringens riksorganisation, GRO, så även rent bokstavligt är vi en grön gymnasieskola. Vi vilar tryggt i vårt gröna arv och har ett dynamiskt utbyte med dagens samhälle. Vi har bra samarbete med branschen och alla våra elever erbjuds att starta UF-företag under sista gymnasieåret, oavsett program. Vi uppmuntrar entreprenörskap och när du tar studenten på Hvilan har du redan ett värdefullt nätverk och referenser för framtiden.

Det är sådant som skiljer oss från andra skolor - och som är en del i vår vision om en hållbar gymnasietid där alla kan växa.


Välkommen till Hvilan Gymnasium!

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Hvilan i Göteborg.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • EK
  • NA
  • SA