Internationella Kunskapsgymnasiet

Internationella Kunskapsgymnasiet – Mer än kunskap
På Internationella Kunskapsgymnasiet sätter vi kunskap och utveckling i fokus. Med gedigna ämneskunskaper samt studiecoachning individuellt och i grupp blir du väl förberedd för vidare studier. Genom vår ledarskapsutbildning får du både praktisk och teoretisk erfarenhet av att leda dig själv och andra.

Fyra högskoleförberedande program
På Internationella Kunskapsgymnasiet har vi en internationell profil och delar av undervisningen är på engelska. Vi erbjuder Humanistiska-, Natur- och Samhällsvetenskap-, samt Teknikprogrammet.

Gemenskap och utveckling
Vårt sätt att arbeta bygger nära relationer mellan våra elever och lärare och vår skolkultur präglas av kamratskap och respekt för varandras olikheter. Här kan du vara dig själv och samtidigt ingå i en gemenskap. Det händer alltid spännande saker på skolan. Vi bjuder in politiker, författare och aktuella personer till debatt och föreläsningar. Vi deltar årligen i FN-rollspelet Model UN både på skolan och utomlands. Vill du besöka oss så ligger vi på några minuters promenad från Liljeholmstorget.

Här kan skicka dina frågor till Internationella Kunskapsgymnasiet.

• NA
  • HU