På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Realgymnasiet Stockholm

Våra utbildningar inom Djurvård, Hund, Häst, Natur och Äventyr, Stylist och ProMeister Fordon har nu utökats med Nordic Choice Hotels – en hotellutbildning i toppklass med jobbgaranti.

NYHET!!
En hotellutbildning i särklass med jobbgaranti

Nordic Choice Hotels är en unik utbildning i sitt slag. Här får du som brinner för service och besöksnäringen vara i daglig drift på ett av Stockholms största hotell – Quality Hotel Globe – som ligger i direkt anslutning till Nordens största evenemangsområde. Denna lärlingsutbildning är utvecklad av Realgymnasiet tillsammans med Nordic Choice Hotels. Här kommer du tillsammans med din handledare coachas in i det som du tycker är roligast mot din yrkesutgång.

Och det bästa av allt, du är garanterad jobb i 6 månader efter godkänd gymnasieexamen. Detta är ingången till en fantastisk bransch i ständig utveckling.

Fordonsmekanik i toppmodern verkstad
ProMeister är en helt ny och unik fordonsutbildning som är framtagen i nära samarbete med näringslivet. Här får du som är intresserad av fordonsteknik utmanas och utvecklas utifrån dina egna kunskaper. ProMeister är en del i Mekonomen group där bland annat verkstadskoncepten Mekonomen, MECA och Speedy ingår.

En del av utbildningen sker i ProMeisters toppmoderna verkstad, samtidigt som du också har APL (arbetsplatsförlagt lärande) på andra produktionsverkstäder. Med ProMeister fordonsprogram får du en utbildning i framkant, där du som nyutexaminerad blir eftertraktad i en framtidsbransch.

Det som är roligt för dig är viktigt för oss
På Realgymnasiet använder vi det som du tycker är roligt, det du gillar att göra, som en genväg till kunskap. Vi vet att det går så mycket lättare att lära sig nya saker när man har roligt. Då smyger sig kunskapen på, ibland utan att man märker det. Därför tar vi det som du tycker är roligt på allvar. Vi som jobbar här, dina lärare, brinner för det vi gör och tycker att det är kul att kunna dela våra intressen med dig.

Lär dig på riktigt – mitt i verkligheten
Alla våra utbildningar bygger på verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. Därför samarbetar vi med de bästa inom varje bransch för att vara säkra på att du lär dig av människor som delar dina intressen och som ligger i framkant. På köpet får du insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer ha nytta av hela livet.

Lär dig för resten av livet
Det viktigaste du lär dig under åren på Realgymnasiet är inte någon matteformel, hur man böjer tyska verb eller hur man tänder en lägereld. Även om det naturligtvis är bra färdigheter. Det viktigaste är att du lär dig att lära.

Du lär känna dig själv och hur just du på ett smart sätt kan hantera nya situationer, hämta ny kunskap och använda den. På så sätt lär du dig för framtiden – oavsett om du väljer att börja jobba efter gymnasiet, eller plugga vidare.

Visa mer

DETTA BEHÖVER JUSTERAS

Hittar du några fel gällande programutbud, kontaktuppgifter, länkar eller liknande i denna skolpresentation så får du gärna meddela oss.
Fyll i formuläret så rättar vi inom kort!

JAG ÖNSKAR MER INFORMATION


Vill du ha mer information om skolan eller en utbildning?
Här kan skicka dina frågor till Realgymnasiet Stockholm.

Här kan du ange vilka program du är intresserad av på skolan (klicka på programsymbolen).

  • HV
  • NB
  • FT
  • HT