Brogårdsgymnasiet

Drömjobbet börjar på gymnasiet!
Det är faktiskt sant – ditt drömjobb börjar på gymnasiet. Det är under de 3 åren på gymnasiet, som du lägger en god grund till ditt framtida yrkesliv. Därför kommer all vår personal att göra allt för att du ska få en riktigt bra
utbildning.

Hos oss är du en personlighet
På våra två gymnasieskolor, Brogård och Presterud, har vi 11 program, samt naturligtvis IM. Här hos oss på gymnasiet i Kristinehamn är du inte en elev i mängden. Hos oss är du en individ, en personlighet, med unika möjligheter, behov, intressen och krav.

Framtiden är nära
I Kristinehamn satsar vi allt på att vara moderna och framåtsträvande. Alla våra elever får självklart varsin dator och vi använder modern utrustning på våra yrkesprogram. Vi har riktigt bra APL-platser. Vi samarbetar tätt med näringslivet och åker ut i Europa med våra elever. Vi har en mycket god bemanning när det gäller kuratorer, sjuksköterska, syv och speciallärare, som kan hjälpa dig när du behöver stöd.

Kort sagt
Vi har schyssta och intressanta utbildningar för såväl teori som praktik.

Laddar...