Gymnasieakademin

Alla våra lektioner är lärarledda vilket ger Dig trygghet, både miljömässigt och studiemässigt. En av de grundpelare vi förlitar oss på för att Du som student skall lyckas med Dina studier. Hos oss har Du som student möjlighet till mycket mer än bara skola och studier. En fika i solen precis vid vattnet med underbar utsikt över inloppet tillsammans med dina klasskompisar är en oslagbar kombination mellan lektionerna!

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Kunskapsgymnasiet Göteborg

Bra stämning, arbetsro och hög trivsel är vanliga omdömen från eleverna på Kunskapsgymnasiet

• Nösnäsgymnasiet

Där kunskap möter framtid!

• Campus Väst - Gullmarsgymnasiet

Vi erbjuder två riksrekryterande utbildningar: Marinbiologi och Vattenbruk

• Yrkesgymnasiet Göteborg

Yrkesgymnasiet som drivs av utbildningsföretaget ThorenGruppen AB har nu 12 skolor runt om i land...

• Magnus Åbergsgymnasiet

Alltid med ena foten i ”verkligheten”, alltså i den riktiga världen utanför skolan

• Orust Gymnasieskola

Möjlighet att praktisera i Grekland och Spanien

• Nils Ericsonsgymnasiet

I klassrummet ryms bara kunskap, men i korridoren ryms ett helt liv!