Gymnasieakademin

Alla våra lektioner är lärarledda vilket ger Dig trygghet, både miljömässigt och studiemässigt. En av de grundpelare vi förlitar oss på för att Du som student skall lyckas med Dina studier. Hos oss har Du som student möjlighet till mycket mer än bara skola och studier. En fika i solen precis vid vattnet med underbar utsikt över inloppet tillsammans med dina klasskompisar är en oslagbar kombination mellan lektionerna!

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Kitas gymnasium

Engagerade och kompetenta lärare har alltid varit en självklarhet hos oss

• CyberGymnasiet Göteborg

Vi tycker att alla våra elever ska få möjligheten att lära sig så mycket som möjligt

• Kunskapsgymnasiet Göteborg

Bra stämning, arbetsro och hög trivsel är vanliga omdömen från eleverna på Kunskapsgymnasiet

• Yrkesgymnasiet Göteborg

Yrkesgymnasiet som drivs av utbildningsföretaget ThorenGruppen AB har nu 12 skolor runt om i land...

• JENSEN gymnasium Göteborg

Inom alla program samarbetar vi med universitet och näringsliv

• Nösnäsgymnasiet

Där kunskap möter framtid!

• Birger Sjöberggymnasiet

Teckenspråk – enda gymnasieskola i Sverige med utbildningar i teckenspråk!