På GymnasieGuiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Jag förstår

Hermods Gymnasium Göteborg

En kvalitetsskola i Göteborgs innerstad
Välkommen till din kvalitetsskola i Göteborgs innerstad – Hermods Gymnasium. Nära Götaplatsen på Lyckans väg hittar du denna moderna skola i fina lokaler. Hermods Gymnasium förenar tradition och höga krav med gemenskap och arbetsglädje. Här får du utvecklas i en inspirerande miljö och dina kunskapsmål tas på allvar.

Helhetssyn
Hermods Gymnasium har en helhetssyn på utbildning, vi vill utveckla våra elever på flera sätt: intellektuellt (med höga kunskapsmål), socialt (med god gemenskap), kulturellt (med upplevelser, inspiration och skapande), fysiskt (med välbefinnande och prestationsförmåga), mentalt (med ideala prestationstillstånd).

Stark sammanhållning
På Hermods Gymnasium är sammanhållningen lika viktig som själva undervisningen. Våra gemensamma aktiviteter, idrotts- och kulturarrangemang, traditioner och skolföreningar bidrar till en unik anda och gemenskap.

Höga kunskapsmål
Motivation, självförtroende och inre balans är avgörande för att lyckas. På Hermods Gymnasium får du lära dig beprövade metoder som används av elitidrottare för att må bättre och prestera ditt bästa i alla sammanhang i livet.

En levande skola
Högtider, fester och traditioner är viktiga händelser i skolans liv som vi gör mesta möjliga av. Elevkår, referensgrupp, idrottsförening, teatergrupp, ambassadörskap, HG-utmaningen – listan är lång på aktiviteter du som elev kan engagera dig i på skolan.

De bästa lärarna
Ingenting är viktigare för en skola än att ha bra lärare. Lärarna på Hermods Gymnasium är engagerade ämnesspecialister och inspirerande pedagoger, som både ställer höga krav och får alla att trivas.

Visa mer

Laddar...