På GymnasieGuiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Jag förstår

Hermods Gymnasium Malmö

En kvalitetsskola i Malmös innerstad
Välkommen till Hermods Gymnasium i Malmö. Skolan ligger centralt i nyrenoverade lokaler på Friisgatan 17, nära kommunikationer och stadsliv. Här får du utvecklas i en inspirerande miljö och dina kunskapsmål tas på allvar. Skolan förenar tradition och höga ambitioner med gemenskap och arbetsglädje. Välj mellan de högskoleförberedande programmen Ekonomi, Naturvetenskap och Samhällsvetenskap. 

Helhetssyn
Hermods Gymnasium har en helhetssyn på utbildning, vi vill utveckla våra elever på flera sätt: intellektuellt (med höga kunskapsmål), socialt (med god gemenskap), kulturellt (med upplevelser, inspiration och skapande), fysiskt (med välbefinnande och prestationsförmåga) och mentalt (med ideala prestationstillstånd).

Stark sammanhållning
På Hermods Gymnasium är sammanhållningen lika viktig som själva undervisningen. Våra gemensamma aktiviteter, idrotts- och kulturarrangemang, traditioner och skolföreningar bidrar till en unik anda och gemenskap.

Inspirerande miljö
Hermods gymnasium ligger i innerstaden med närhet till allt. Moderna och inspirerande miljöer och en fin omgivning kännetecknar oss. Skolan har bland annat en egen innergård, skolcafé, bibliotek och ett tyst uppehållsrum för studier. 

Höga kunskapsmål
Motivation, självförtroende och inre balans är avgörande för att lyckas. På Hermods Gymnasium får du lära dig beprövade metoder som används av elitidrottare för att må bättre och prestera ditt bästa i alla sammanhang i livet.

En levande skola
Högtider, fester och traditioner är viktiga händelser i skolans liv som vi gör mesta möjliga av. Elevkår, referensgrupp, idrottsförening, teatergrupp, ambassadörskap, HG-utmaningen – listan är lång på aktiviteter du som elev kan engagera dig i på skolan.

De bästa lärarna
Ingenting är viktigare för en skola än att ha bra lärare. Lärarna på Hermods Gymnasium är engagerade ämnesspecialister och inspirerande pedagoger, som både ställer höga krav och får alla att trivas.

Visa mer

Laddar...