På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy

Jag förstår

Hermods Gymnasium Stockholm

En kvalitetsskola i Stockholms innerstad
Välkommen till Hermods Gymnasium i Stockholm, en kvalitetskola som ligger centrlat på Gärdet nära kommunikationer och stadsliv. Skickliga lärare, stark gemenskap och moderna lokaler är viktiga delar i vår helhetssyn på utbildning. Höga kunskapsmål är lika viktigt som att våra elever utvecklas som människor och går ut i livet med självförtroende, social kompetens och förmåga att ta personligt ansvar. 

Kvalitet 
För oss handlar kvalitet i skolan om bra lärare, god gemenskap, modern teknik och en inspirerande miljö. Att du mår bra, såväl fysiskt som mentalt, är en förutsättning för att du ska kunna nå dina mål. Därför är vi noga med att ha en fungerande elevhälsa, med elevhälsoteam som bland annat består av skolsköterska, kurator och specialpedagog. 

Stark sammanhållning
När du läser på Hermods kommer du upptäcka att det är svårt att gömma sig och blil en i mängden. På vår skola är sammanhållningen lika viktig som själva undervisningen. Våra gemensamma aktiviteter, traditioner och skolföreningar bidrar till en fin gemenskap.

Centralt läge
Hermods gymnasium ligger centralt, ett stenkast från Gärdets T-bana. Moderna lokaler med närhet till grönområden och stadsliv ger skolan ett optimalt läge. 

Höga kunskapsmål
Motivation, självförtroende och inre balans är avgörande för att lyckas. Hermods gymnasium använder sig av en modell för studieteknik som vi kallar "Färdigheter för framgång". Här lägger vi fokus på den egna förmågan att lära, så att du som elev blir medveten om dina styrkor och utvecklingsområden och kan träna upp dessa. 

De bästa lärarna
Hermods gymnasium bedriver lärarledd undervisning, därför är skickliga och engagerade lärare centrala för skolan. Lärarna på Hermods Gymnasium är engagerade ämnesspecialister och inspirerande pedagoger, som både ställer höga krav och får alla att trivas.

För mer information inför valet till gymnasiet - besök www.hermodsgymnasium.se/gymnasievalet

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

Laddar...