Vi ses på Stockholms Gymnasiemässa i Älvsjö 23-25 nov 2017! Du hittar oss i monter C06:51

MediaGymnasiet

MediaGymnasiet i Nacka är en av landets äldsta friskolor. I år är det inte mindre än 20 år sedan den startades av Margret Näsström och Björn Johansson med ett förflutet som lärare. Och än idag är de som ägare aktiva i att förverkliga visionen som styr skolans utveckling.

Vi erbjuder tre program: Estetiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet

Estetiska programmet erbjuds med inriktningen "Estetik och media" och profilerna Foto och Spel.
Samhällsveteskapsprogrammet erbjuder "inriktningen "Information, kommunikation och medier".
Teknikprogrammet erbjuds med inriktningen "Informations- och medieteknik".

MediaGymnasiet har sedan starten profilerat sig mot mediebranschen. Många av våra tidigare elever arbetar idag på olika medieföretag. Vår ambition är att du som har intresse av medier ska kunna utvecklas mot det som är din vision genom lärarnas kompetens och din egen motivation.

På MediaGymnasiet arbetar ett 50-tal lärare samt administrativ personal och ett elevvårdsteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagog, rektor och biträdande rektor. Till vårt förfogande har vi också en studie- och yrkesvägledare, skolläkare och skolpsykolog.Vi har behöriga lärare i de teoretiska ämnena och lärare med professionell yrkesbakgrund från tidigare yrkesliv som undervisar i de praktiska ämnena.

Inspireras

Reportage & Nyheter

Elevkårsstyrelsen på Mediagymnasiet skickar all pepp till dem 1000+ elever på Globala gymnasiet och fler gymnasieskolor i Stockholm som idag har gått ut i #skolstrejk. JA till UNDERVISNING! NEJ till UTVISNING! ✊🏽 #låtjagaastanna

JA till UNDERVISNING!
NEJ till UTVISNING! ✊🏽 #låtjagaastanna

Möte 15:00, om en kvart! 🌟 #mediagymnasiet #jagärmg #elevkår

⚡️ Work in progress ⚡️ obs: Nytt inlägg ute på Facebook-sidan "Mediagymnasiets Elevkår"

⚡️ Work in progress ⚡️
obs: Nytt inlägg ute på Facebook-sidan

Idag är det öppet hus på Mediagymnasiet mellan kl.15-18. Välkomna! 🌟 Följ @jagarmg för uppdateringar från lärare och elever. Med vänliga hälsningar, Mediagymnasiets Elevkår. #mediagymnasiet #jagärmg #nacka #nackastrand #gymnasieval

Idag är det öppet hus på Mediagymnasiet mellan kl.15-18. Välkomna! 🌟
#mediagymnasiet #jagärmg #nacka #nackastrand #gymnasieval

Nu är @abcgruppen här och erbjuder mössprovning till 16:30! 🌟 Obs, nu kan du prova storlek, be om hjälp och ta nytta av rabatter! ❤️

Nu är @abcgruppen här och erbjuder mössprovning till 16:30! 🌟
Obs, nu kan du prova storlek, be om hjälp och ta nytta av rabatter! ❤️

Tillslut ett nytt inlägg på @mghbtq, kontot för Mediagymnasiet:s Regnbågsförening. Gå in och läs! 🏳️‍🌈 @mghbtq //Michael, ordförande i Mediagymnasiet:s Elevkår.

//Michael, ordförande i Mediagymnasiet:s Elevkår.