På GymnasieGuiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Jag förstår

Mikael Elias Gymnasium Stockholm

Lust att lära, mod att förändra

Mikael Elias Gymnasium är skolan för dig som vill vidare. Om du söker en personlig skola där alla blir sedda och där vi tillsammans skapar trivsel och arbetsro så har du kommit rätt. Alla våra program är högskoleförberedande och tillsammans med våra duktiga lärare hjälper vi dig nå dina mål.

Vi tror på dig och din förmåga att nå dit du vill. På vår skola präglas verksamheten av höga förväntningar utan hets.

Mikael Elias Gymnasium Stockholm är en modern skola där du som elev får möjlighet att växa, både kunskapsmässigt och som människa. Skolan ligger i unika, nyrenoverade lokaler i Stadshagen på Kungsholmen, nära kommunikationer och stadsliv.

FN´s globala mål ligger till grund för vår undervisning. För att du ska ha de bästa förutsättningarna att växa så jobbar vi utifrån tydliga mål och kontinuerlig uppföljning. Hos oss möts du av välutbildad personal med ett äkta engagemang som vill se dig lyckas. Här tror vi på dig och din vilja och förmåga att nå ännu längre och därför kommer vi utmana dig att tänka nytt. Du kommer också mötas av ett gäng kompisar som har valt oss för de tycker det är kul att plugga och som har bestämt sig för att de vill vidare.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vår skola eller vill komma på besök!

Visa mer

Inspireras

Reportage & Nyheter

Välkomna på läxhjälp idag måndag samt imorgon tisdag 14.30 - 16.00 i 212 !! Det är GRATIS och ni kan droppa in när det passar er bäst! Killarna i Study Aid Uf kommer att vara på plats och hjälpa er med det ämne ni behöver hjälp med! Välkomna!

I torsdags hade vi öppet hus och våra fina UFföretag var på plats för att visa upp sig! Glöm inte att vi har öppet hus igen redan den 14e december!

Idag kör vi mattedag! Sa16 har en mattelärare och två killar från UF företaget study aid på plats som hjälper till med att förstå potenslagar och kvaderingsregler! Bra jobbat hörrni!

Nu börjar nedräkningen till jullovet! Det börjas med att pynta entren. Tack Linnea, Oskar och Viktor i te16 som stod för pyntandet!

Tack alla för ett trevligt öppet hus i onsdags! Missade du det? Oroa dig inte - det kommer fler! 7 december, 17-19 14 december, 17-19 18 januari, 17-19 21 april, 11-13 (lördag) Välkomna på besök!

besök på vetenskapens hus.Välkommen på öppet hus den 7/ 12 2017 17.00-19.00 Warfvinges väg 28