Plusgymnasiet Falun

Vår charmiga skola ligger centralt i stan, ett stenkast från stora torget. Läget är verkligen perfekt när det gäller kommunikationer. Just nu är vi ca 200 elever och erbjuder fyra utbildningar: Stylist, Hudvård, Försäljning & marknadsföring samt Samhällsvetare. Skolan är nyrenoverad och anpassad för både yrkesprogram såväl som högskoleförberedande program. Hos oss varvar du dina praktiska timmar med teoretiska ämnen.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Mikael Elias Gymnasium Falun

För dig som vill vidare. Mycket vidare.

• Falu Frigymnasium

Eleverna har via utbyten, språkresor och studiebesök stora möjligheter att resa.

• Stiernhööksgymnasiet

Möt din framtid hos oss! Välkommen till Stiernhööksgymnasiet – Naturbruk-, Lärlings-, Yr...

• Mora Gymnasium

Mora ligger i toppskiktet bland landets idrottskommuner!