På GymnasieGuiden.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Jag förstår

Thoren Business School Örebro

Thoren Business School - för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare.

På Thoren Business School Örebro strävar vi efter samarbeten med både företag, universitet och föreningsliv. Kontakter med aktörer utanför skolans väggar erbjuder utmaningar och möten som är väldigt utvecklande för dig som elev. Hos oss är bemötandet av och relationen till dig som elev ett mycket viktigt verktyg för att skapa Örebros bästa och populäraste gymnasieskola.

Vi tycker att det är viktigt att varje elev individuellt utvecklar sina kompetenser och färdigheter. Därför jobbar vi med det företagsamma lärandet. Med det menar vi förmågan att se möjligheter och att gå från idé till handling. Vår ambition är att vår undervisning ska utgå både från individens specifika behov och näringslivets krav och förväntningar.

Att därför enbart ha lektioner i klassrum skulle bli ett hinder för våra elevers lärande. Vi utvecklar därför hela tiden nya former för vår undervisning och lärmiljö så att den blir tillåtande och fylld av möjligheter.

Näringsliv
På Thoren Business School Örebro samarbetar vi med hundratals företag i olika branscher. För våra elever innebär det att en del av utbildningen, i form av praktik, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning. 

Starta eget företag
Oavsett vilket av våra program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag. 

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta  vår KOMMUNIKATÖR: Alicia Hed, 072-200 56 31, [email protected]

Visa mer

Påsken närmar sig med stormsteg & det firar vi med att dela ut påskgodis på skolan🐥🐣🌼 #tbs #tbsorebro #påsk

Det är nu dags för sista gruppen att åka på business trip vilket i år blivit arrangerat i Berlin. Här ovanför ser vi Bp15a ta en liten del av Berlins kultur samt två av deras väktare till lärare!🇩🇪 ☀️🌍🌟 #tbs #tbsorebro #berlin #businesstrip

Årets UF-företag, årets hållbara företag, årets monter, tjänst & hantverk var några utav de priser vi tog hem i gårdagens UF mässa🌟 Mycket bra jobbat alla företag som ställde upp💫 Nu laddar vi om för SM✨ #tbsorebro #uf #ungföretagsamhet

Idag är det internationella kvinnodagen & det firar vi med en föreläsning utav Emmie Särnstedt där hon berättat mer djupgående om ämnet #metoo ✨