Thoren Business School Stockholm Medborgarplatsen

Thoren Business School - för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare.

Centralt belägen på attraktiva Medborgarplatsen hittar du Thoren Business School Stockholm. Skolans popularitet och de goda kommunikationsförbindelserna lockar elever från hela länet. Skolan har ett stort hjärta och genomsyras av en nära kontakt med näringslivet, en hög ambitionsnivå och engagerade lärare. Vi gör allt för att våra elever ska vara nöjda, nå sina mål och uppfylla sina drömmar.

Vi tycker att det är viktigt att varje elev individuellt utvecklar sina kompetenser och färdigheter. Därför jobbar vi med det företagsamma lärandet. Med det menar vi förmågan att se möjligheter och att gå från idé till handling. Vår ambition är att vår undervisning ska utgå både från individens specifika behov och näringslivets krav och förväntningar.

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss!
Epost: [email protected]

Att därför enbart ha lektioner i klassrum skulle bli ett hinder för våra elevers lärande. Vi utvecklar därför hela tiden nya former för vår undervisning och lärmiljö så att den blir tillåtande och fylld av möjligheter.

Näringsliv
På Thoren Business School Stockholm samarbetar vi med hundratals företag i olika branscher. För våra elever innebär det att en del av utbildningen, i form av praktik, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag
Oavsett vilket av våra program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Har du frågor gällande ditt gymnasieval, kontakta oss!
Epost: [email protected]

Några av våra fina elever som är redo att välkomna er till öppet hus! 😍👏🏼⭐️

Fint inför jul i receptionen! ⭐️❄️🎅

Tack till alla som kom på vårt öppet hus i lördags! Kul att se så många här 😊⭐️👏🏼 Om ni missade det så är ni varmt välkomna på torsdag 7/12 klockan 18-20.

Stort tack till alla som kom på öppet hus idag😄😄⭐️⭐️

Du har väl inte missat Thoren Sports Academy? Välj din sport och kombinera med en förstklassig utbildning hos oss! Mer om Thoren Sports Academy på öppet hus imorgon 2/12 kl 12-14. Hoppas vi ses!😃🏀

@humanitetuf är ett av våra UF-företag som genom insamlingar av förnödenheter hjälper behövande och samtidigt minskar konsumtionshetsen. Superbra tycker vi 👏🏼👕