Barnfamiljer på grönbete

Lördagen den 8 maj kom närmare tusen besökande barnfamiljer för att se när vi på Ingelstadgymnasiet släppte ut korna. När man varit inomhus hela vintern blir man riktigt glad när man får komma ut på grönbete. Besökarna fick prova att rida på ponnyhästar. Sedan var det många som gick en runda i vår unika lantraspark och tittade på killingar, lamm, ankor, gäss, gotlandsruss, höns, linderödsgrisar och kor från Ringamåla och Bohuslän.

Många av skolans elever skötte olika delar av arrangemanget och hade en riktigt rolig dag. Nästa år hoppas vi att vi får varmare väder och då kan vi med lite tur få över tvåtusen besökare.