Därför valde Lovisa VOXGYM och Industritekniska programmet

–  Jag har valt Industritekniska programmet med inriktning svets för att svetsning intresserar mig och jag tycker man kan göra så fina saker på ett enkelt sätt.

Vi har mycket arbetsplatsförlagt lärande (praktik) och det är bra för då får arbetsgivaren en uppfattning om eleven och sköter man sig kan det ge jobb efter gymnasiet men jag vill utveckla mina kunskaper och plugga vidare. Att utbildningen innefattar en hel del praktiskt arbete är skönt, nu i tvåan har vi nästan ingen teori alls så ibland kan jag längta efter teori också!

Våra lärare är jättesnälla och trevliga, lokalerna är jättefina - det är fräscht, stort och öppet. Man får också en bra gemenskap i klassen då man ofta måste arbeta i grupp.

Lovisa Fahlström i IN16