Karlbergsgymnasiet

Vi på Karlbergsgymnasiet ser fram emot att tillsammans med dig utforma din utbildning och låta dig påverka din framtid. En lärarkår med gedigen ämneskunskap och stort hjärta tar väl hand om dig och ger dig all den vägledning och kunskap du behöver för att sedan gå vidare ut i livet. Övrig personal, bidrar också till att din tillvaro på skolan blir en positiv tid, och hjälper dig på olika sätt.

Att påverka skolans utveckling får du göra genom t.ex. elevkåren och du får också möjlighet att delta i olika elevaktiviteter som internationella elevutbyten, idrottsturneringar, jul- och vårkonserter.

När vi tillsammans gör vårt bästa, visar vänlighet och respekt för varandra, lämnar du skolan väl rustad för framtiden.

Din tid på gymnasiet handlar om spännande möten, nya bekantskaper, vänner för livet och utmaningar med lust att få ta del av ny kunskap.

Livet är fantastiskt också i skolan. Här finns både skratt och gråt, glädje och förtvivlan. Men också en utveckling som ger dig nya möjligheter att se på tillvaron, dina kunskaper men framförallt på din personliga utveckling som människa.

Vi är en av Sveriges bästa UF-skolor med många vunna priser både i regionsfinal och riksfinal för UF-företag. Ingen skola har tidigare haft så stora framgångar i UF (Ung företagsamhet) som Karlbergsgymnasiet, som för några år sedan tog hem två förstaplatser och två andraplatser i riksfinalen.

Tre av Sveriges bästa svetsare har fått sin utbildning på Karlbergsgymnasiet och har efter studenten vunnit SM i yrkessvets. Alla tre har deltagit i yrkes-VM och en av dem blev även tvåa wi både NM och EM.

Nationell idrottsutbildning i fotboll (NIU) har vi på skolan där du får kombinera en elitsatsning inom fotboll med gymnasiestudierna.

Profiler som Idrottsprofil, Musikprofil, Dansprofil och Bildprofil finns att välja på Karlbergsgymnasiet vilka ger dig möjlighet att utveckla dina specifika intresseområden.

Laddar...