Vi ses på Gymnasiedagarna på Svenska Mässan i Göteborg, 10-12 okt i vår monter F 01:62

Elof Lindälvs gymnasium

En modern skola i ljusa lokaler och utrustad med den senaste IT-tekniken. En skola där elever och lärare utrustas med varsin dator som stöd för ett utvecklat lärande – ett möjligheternas hus i centrala Kungsbacka. Våra lärare är kunniga och engagerade, tillsammans skapar vi en skola där alla trivs, utvecklas och får kunskaper för livet. Vi arbetar ämnesintegrerat utifrån examensmålen för att ge eleverna en helhet i sitt lärande.

Det breda utbudet av program gör Elof Lindälvs gymnasium till ett möjligheternas hus. Förutom de kurser som ingår i det program du väljer, kan du genom dina individuella val få en personlig inriktning på studierna. Vi erbjuder flera estetiska, idrotts- och hälsoinriktade kurser.

Under hela din skoltid har du en mentor som följer dig och kan ge stöd och råd när det gäller frågor som rör studierna och skolan. För oss är det viktigt att du trivs och har möjlighet att lära och växa på det sätt som passar för just dig.

Alla elever och lärare har varsin bärbar dator. Du lånar den under dina tre år på gymnasiet. Med väl utrustade klassrum för IT, en gemensam lärplattform och egen dator så får du tillgång till ett framgångsrikt lärande och framtidens teknik.

På Elof Lindälvs gymnasium har vi en stor variation av program och individuella val inom ekonomi, naturvetenskap, yrkesteknik och estetiska kurser. Samtliga program har specialanpassade salar i egen del av skolan. Förutom de kurser som ingår i det program du väljer, kan du också välja kurser från andra program.

Hos oss kan du välja

Restaurang- och livsmedelsprogrammet
- Färskvaror, delikatess och catering, Kök och servering

Gymnasial Lärlingsutbildning