Göteborgs Högre Samskola

Vi erbjuder våra elever en pedagogisk och mjuk miljö som är präglad av mångfald, kreativitet samt av både tradition och förnyelse. Eleverna får en levande undervisning där estetiska och praktiska ämnen uppmuntras genom hela skolgången. Täta personliga kontakter mellan elever och lärare samt mellan skola och hem bidrar till en god sammanhållning och ett öppet och varmt klimat.

SKOLOR MED LIKNANDE UTBILDNING

• Sjölins Gymnasium Göteborg

En innovativ skola med anrik metodik

• CyberGymnasiet Göteborg

Vi tycker att alla våra elever ska få möjligheten att lära sig så mycket som möjligt

• Nösnäsgymnasiet

Där kunskap möter framtid!

• Magnus Åbergsgymnasiet

Alltid med ena foten i ”verkligheten”, alltså i den riktiga världen utanför skolan

• Kitas gymnasium

Engagerade och kompetenta lärare har alltid varit en självklarhet hos oss

• Nils Ericsonsgymnasiet

I klassrummet ryms bara kunskap, men i korridoren ryms ett helt liv!

• Karlbergsgymnasiet

Vi på Karlbergsgymnasiet ser fram emot att tillsammans med dig utforma din utbildning och låta di...